نقش پلی آکریل آمید کاتیونی در تصفیه فاضلاب کترینگ روش های تصفیه عمدتا شامل روش فیزیکی، روش شیمیایی، روش الکتروشیمیایی، روش بیوشیمیایی، روش غشایی و غیره می باشد. از درمان های مختلف و انواع مختلفی از عوامل تصفیه آب استفاده کنید.
از ویژگی های اصلی فاضلاب کترینگ می توان به روغن زیاد، شوری بالا، کروما بالا، تغذیه بالا، مواد معلق بالا، COD بالا، بو، تخمیر فاسد شدنی اشاره کرد. زیرا اجزای اصلی فاضلاب پذیرایی انواع مواد غذایی باقیمانده، آب، نشاسته، چربی حیوانی، چربی، باقیمانده گیاهی، فیبر غذا و سایر مواد آلی است. این مواد با هم مخلوط می شوند و همین امر تصفیه با کیفیت آب فاضلاب پذیرایی را پیچیده و دشوار می کند.
برای تصفیه فاضلاب رستوران ابتدا چند صفحه نمایش ترتیب دهید تا بیشتر مواد آلی مانند باقیمانده غذا در آب فیلتر شود و سپس روش های شیمیایی برای کاهش محتویات COD، chroma، SS و سایر شاخص های موجود در آب انتخاب کنید. همزمان ناخالصی ها را در آب رسوب می دهد. پس از آن کیفیت آب در لایه های میانی و فوقانی مخزن ته نشینی رنگ زدایی و خوشبو می شود و ناخالصی های ته نشین شده در کف مخزن ته نشینی را می توان به مخزن غنی سازی لجن پمپ کرد.
سپس پلی آکریل آمید کاتیونی را از طریق فیلتر پرس صفحه و فریم اضافه کنید تا کیک گلی با محتوای آب بسیار کم تولید شود. از این کیک های گلی می توان در کاشت، پرورش و سایر صنایع استفاده کرد. در کل فرآیند تصفیه، پلی آکریل آمید کاتیونی نقش عامل آب زدایی لجن را ایفا می کند، هدف کاهش محتوای آب رسوب در مخزن ته نشینی است که منجر به بازیابی و تصفیه بعدی این رسوبات می شود.