آزمایش صفحه تیتراسیون به گونه ای طراحی شده است که یک ابزار انعطاف پذیر رایگان برای معلمان و دانش آموزان باشد. می توانید تیتراسیون اسید-باز قوی (یا هر ترکیبی از تیتراسیون اسید-باز قوی و ضعیف) را انتخاب کنید. همچنین یک آزمایش تیتراسیون ردوکس برای تکمیل درک و مهارت های دانش آموزان وجود دارد. این منبع… ادامه خواندن آزمایش صفحه تیتراسیون
مطالعه
یک مدل تجربی جدید برای ویسکوزیته پلیمرهای پلی آکریل آمید سولفونه شده
نشان داده شده است که کوپلیمرهای آکریل آمید با نمک سدیم اسید 2-اکریلامیدو-2-متیل پروپان سولفونیک – معروف به پلیمرهای پلی آکریل آمید سولفونه شده – نتایج بسیار امیدوارکننده ای در افزایش بازیافت نفت، به ویژه در سیل پلیمری ایجاد می کنند. هدف از این کار توسعه یک مدل تجربی از طریق استفاده از رویکرد طراحی… ادامه خواندن یک مدل تجربی جدید برای ویسکوزیته پلیمرهای پلی آکریل آمید سولفونه شده
حذف میکروپلاستیک با انعقاد: مروری بر بهینهسازی شرایط و مکانیسمهای واکنش
انعقاد یک روش به طور گسترده برای حذف ذرات معلق از آب و فاضلاب است و اخیراً به عنوان یک روش محبوب برای حذف میکروپلاستیک ها (MPs) مورد توجه قرار گرفته است. مطالعات در مورد حذف MPs مبتنی بر انعقاد هنوز در مراحل اولیه خود هستند و یافتههای کمی در مورد این رویکرد درمانی، مکانیسم… ادامه خواندن حذف میکروپلاستیک با انعقاد: مروری بر بهینهسازی شرایط و مکانیسمهای واکنش
انعقاد یون های غیر آلی
عملکرد انعقاد ممکن است تحت تأثیر وجود چندین نوع یون معدنی در آب طبیعی قرار گیرد. این به این دلیل است که پایداری و توانایی منعقد کننده ها در حذف آلاینده ها ممکن است تحت تأثیر فعل و انفعالات بین یون ها و منعقد کننده ها قرار گیرد. بنابراین، کارایی انعقاد را می توان تحت… ادامه خواندن انعقاد یون های غیر آلی
پیشرفت انعقاد لخته سازی و کاربرد آن در تصفیه فاضلاب
افزایش آگاهی زیستمحیطی همراه با استانداردهای مقررات سختگیرانهتر، صنایع مختلف را برانگیخته است تا خود را در جستجوی فناوریهای مناسب تصفیه فاضلاب به چالش بکشند. فرآیند انعقاد – لخته سازی به دلیل سادگی و کارایی به عنوان یکی از مهمترین و پرکاربردترین فرآیندهای تصفیه پساب های صنعتی به شمار می رود. این مقاله مروری انتقادی… ادامه خواندن پیشرفت انعقاد لخته سازی و کاربرد آن در تصفیه فاضلاب
آکریل آمید در غذا و خطرات آن
بطور کلی منابع کربوهیدرات در صورت سرخ شدن و یا پخت و پز، تولید پلی آکریل آمید میکنند. بطور کلی هر ماده غذایی که دارای نشاسته باشد در دمای بالای 100 درجه سلسیوس، تولید پلی آلومینیوم کلراید میکند که سرطانزا است. با آبپز کردن غذا میتوانیم تا حد زیادی از تشکیل پلی آکریل آمید پیشگیری… ادامه خواندن آکریل آمید در غذا و خطرات آن
شرایط نگهداری و انبارش پلی آکریل آمید
لازم است پم در محیط خشک نگهداری شود. هرگونه رطورت، به عمر پلی آکریل آمید انبار شده آسیب میزند. دمای مناسب پمپ نیز 0 الی 30 درجه سلسیوس است. با توجه به محدودیت دمایی لازم است دور از نور خورشید نگهداری شود. مدت زمان نگهداری و انبارش پلی آکریل آمید حداکثر 12 ماه است.
پارامتر های انتخاب برند پلی آکریل آمید
جرم مولکولی پلی آکریل آمید هرچه جرم مولکولی پم بالاتر باشد بهتر بوده و میزان مصرف را کاهش میدهد. سرعت حل شدن در آب هرچه سریعتر در آب حل شود بهتر است. میزان پسماند در آب هرچه میزان مونومر باقیمانده در آب کمتر باشد بهتر است.
حلالیت (شیمی)
مثالی از محلول جامد محلول در مایع (سمت چپ) حلالیت عبارت است از انحلال مقدار معینی از املاح در یک حلال خاص در شرایط معین . سیال حلال (معمولاً بیش از حد وجود دارد) حلال نامیده می شود و با هم محلول را تشکیل می دهند . فرآیند محلول حلالیت نامیده می شود ( هیدراتاسیون اگر حلال آب باشد). محلولی که به حالت تعادل رسیده و املاح بیشتری نمی تواند جذب… ادامه خواندن حلالیت (شیمی)
انعقاد الکتریکی در مقابل انعقاد شیمیایی
از آنجایی که انعقاد الکتریکی (EC) از روش هایی استفاده می کند که مقادیر زیادی از آلاینده ها را در یک عملیات رسوب می دهد، این فناوری انتخاب اقتصادی و زیست محیطی متمایز برای تصفیه زباله های صنعتی، تجاری و شهری است. سرمایه و هزینه های عملیاتی معمولاً به طور قابل توجهی کمتر از انعقاد… ادامه خواندن انعقاد الکتریکی در مقابل انعقاد شیمیایی