آکریل آمید در غذا و خطرات آن

آکریل آمید در غذا و خطرات آن

بطور کلی منابع کربوهیدرات در صورت سرخ شدن و یا پخت و پز، تولید پلی آکریل آمید میکنند. بطور کلی هر ماده غذایی که دارای نشاسته باشد در دمای بالای 100 درجه سلسیوس، تولید پلی آلومینیوم کلراید میکند که سرطانزا است. با آبپز کردن غذا میتوانیم تا حد زیادی از تشکیل پلی آکریل آمید پیشگیری کنیم.

آکریل آمید در غذا و خطرات آن

غذاهای اصلی دارای کربوهیدرات که معمولا مصرف میکنیم

  • نان
  • برنج
  • سیب زمینی سرخ شده
  • چیپس
  • کلوچه
  • بیسکویت
  • قهوه
منتشر شده در
دسته‌بندی شده در فروش پم